Nyomdai gyártás-előkészítés: Balláné Torják Éva órarend

A kép már a kinyomtatott kész termékről készült fotó. Kattints a képre és nézd meg Éva honlapját.

Kategória:

Leírás

nyomdai gyártás-előkészítés

A nyomdai gyártás-előkészítés többféle munkafolyamatot takar. Ide tartozik az ideális gyártási paraméter megtervezése, a nyomdai gyártásra kerülő termék grafikai előkészítése, szerkesztése is.

A nyomdai gyártás-előkészítés elnevezésű referencia kategóriámban olyan termékeket mutatok be Nektek, melyek nyomdai gyártás-előkészítését rám bízták.

Kattints a képre és nézd meg Éva honlapját.

Nyomdai vállalkozó vagyok, több mint 25 éve dolgozom nyomdai gyártás-előkészítőként. Fontosnak tartom, hogy megfelelő alapanyag, kötészeti kivitel ajánlásával és pár apró grafikai előkészítési tippel minden nyomdai termékhez a legjobb minőséget ajánljam elérhető áron.

Éva órarendje nálam készült, melynek nyomdai gyártás-előkészítését mutatom most be nektek.

Íme pár idézet a levelezésünkből:

  • “… Az összméret akkora legyen mint egy A/4 lap fele.Ebben legyen középen egy táblázat vagyis maga az Órarend. A bal fölső sarokba gondoltam a békát a jobb alsó sarokba pedig azt a tájképet ami a könyvjelzőn is rajta van. Fontos,hogy passzoljon mert együtt kapják a gyermekek ajándékba … Az Órarend alatt legyen egy vízszintes vonal, alá legyen írva: Az Órarend tulajdonosa…”
  • “… Hány soros legyen az órarend? Óra legyen rajta feltüntetve?”
  • “…egy ilyen skiccet készítettem, orarend v1 0315ha ilyen formában tetszik, akkor ezt véglegesítem…”
  • “… írd meg, hogy milyen formátumokra van szükséged, milyen technológiával készül…”
  • “…úgy szeretném kinyomtatni mint a könyvjelzőt csak valami matt felületre azért, hogy ne maszatolódjon el ha írnak rá.:)…”
  • “… az utalás után küldöm a végleges nyomdai verziót
    300 g matt papírra ezt is nyugodtan lehet kérni, árban szinte semmit nem számít kis példányszámnál ha vékonyabb a papír… “
  • “Csatoltam a nyomdakész kifutós állományt. Mutass majd egy képet ha készen vagy vele.A színei miatt ofszet kartonra nem javaslom a gyártását, bár arra ceruzával jobban lehetne írni.”

A nyomdai gyártás-előkészítés szolgáltatásomat önállóan is igényelheted. Így biztos lehetsz abban, hogy szinte bármely nyomda számára megfelelő lesz. Megrendelésnél jelezd kérlek, ha csak online szeretnéd felhasználni a kész anyagot.  KATTINTS!

Gyártás-előkészítőként dolgozom, vagyis ajánlatokat teszek a legjobb nyomdai megoldásokra. Örömmel veszem, ha Te is hozzám fordulsz a saját terméked szerkesztésével, gyártásával, kapcsolatban.

 

 

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/nyomdai-gyartas-elokeszites-ballane-torjak-eva-orarend/

Tudtad? A legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. ajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. A katalógus oldalamon leadott rendelések az emailes visszaigazolásom után válnak véglegessé. Gyártáshoz állományt is csak ezután küldj. Bezárás