Népszerű oklevél sablon egyszerű kitöltési útmutatókkal

2 000 Ft

(alanyi adómentes) 

Az ajándék kitöltési útmutatókat kifizetés után töltheted le. A leírásomban egyszerű megoldásokat találsz, mellyel ingyenesen, mindenféle előképzettség nélkül is gyorsan egyediesíteni tudod az oklevelet.

 

Kategóriák: , Címke:

Leírás

Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet a nyomdai munkáim iránt.

Az elismerő oklevél sablon ingyenes online programok segítségével egyszerűen kitölthető, de használhatod oly módon is, hogy A/3 vagy A/4 méretben kinyomtatod otthon, vagy egy közeli fénymásoló szalonban és kézzel töltöd ki.

Egyedi ajándék lehet számtalan alkalomra.

Népszerű oklevél sablon egyszerű kitöltési útmutatókkal paraméterek:

  • Méret: álló A/3
  • Állomány: egyediesíthető jpg file
  • Szín: 4+0, egy oldalon színes
  • Felhasználás: Kosárba helyezés/vásárlás/utalás beérkezés után válik letölthetővé számodra a sablon.
  • Kitöltési útmutató: Az ajándék kitöltési útmutatót kifizetés után kapod meg. A leírásomban egyszerű megoldásokat találsz, mellyel ingyenesen, mindenféle előképzettség nélkül is gyorsan egyediesíteni tudod az oklevelet. A kitöltési útmutató egyezik az Elismerő oklevél sablon egyszerű kitöltési útmutatókkal  
    leírással, csupán annyi a teendőd, hogy ehhez a képen  látható fehér hátterű népszerű oklevél sablonomat használod.

A letölthető oklevél sablonomat kifizetés után automatikusan kapod meg.

Az oklevél sablon előnye, hogy többször felhasználható.

A megvásárolt sablon és kitöltési útmutató 1x tölthető le vásárlástól számított 2 hétig. Ha ez idő alatt nem töltötted le, akkor kérlek jelezd nekem emailben.

Sikerült elkészítened az egyedi oklevelet?
Erre a kérdésre már több válasz is érkezett.
A teljesség igénye nélkül idézek a küldött válaszokból.
“Szia! Igen sikerült, köszönöm. Szombaton lesz a verseny, ahol kiosztjuk. Márvány mintás zöld kartonra lett nyomtatva. Csatolom. Köszönöm a segítséget! B…B…”
„Szia Kati, ….Nagyon tetszett az oklevél minta, a legjobb amit találtam. Sajnos más ajándék lett végül, de úgy gondolom, hogy azért nagyon jó ajándékötletként félre teszem még:)… Köszönettel: H…G….”
“Kedves Kati! Nagyon nagy segítség volt a minta oklevél, első Apák Napi ajándék lett belőle és szuperül sikerült. Sehol máshol nem találtam még hasonlót sem. Sima papírra nyomtattuk, kapott egy képkeretet és mehetett a falra. 🙂 Megspékeltük még a kisfiam kézlenyomatával ami utólag kerül rá. 🙂 Csatoltan küldök képet. Köszönöm,
N…”

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/nepszeru-oklevel-sablon-egyszeru-kitoltesi-utmutatokkal/