Könyvgyártás – Vivien Bodre: The Real Love

Tudtad?
A könyv megvásárolható a Libri webshopban is. A keresőmező segítségével választhatod ki.

Leírás

Könyvgyártás elnevezésű termékkategóriámban olyan könyveket mutatok be Nektek, melyek elkészítésében részt vettem.

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy könyvet szeretnél rendelni Tőle.

Nyomdai vállalkozó vagyok, több mint 25 éve vagyok nyomdai gyártás-előkészítő. Fontosnak tartom, hogy megfelelő alapanyag, kötészeti kivitel ajánlásával és pár apró grafikai előkészítési tippel minden nyomdai termékhez a legjobb minőséget ajánljam elérhető áron.

A könyvajánlóban szereplő könyveket jó szívvel ajánlom Nektek, melyet ezen az oldalon nyomdai szempontból mutatok be.

Vivien Bodre: The Real Love című könyv előkészítését a tanácsaimmal segítettem, csupán pár apró kérésem, javaslatom volt a véglegesítéshez. Nézd meg a könyvet és tudni fogod, hogy megfogadták-e a tanácsaimat:

Íme pár idézet a levelezésünkből:

 • “A belív tördelésre és a borító szerkesztésre úgy tudok árat mondani, ha látom a rendelkezésre álló anyagokat.
  Az a tapasztalatom, hogy wordben szerkesztett belívhez sokszor elég a tördelési tanácsadásom http://nyomdaiakciok.hu/termek/konyv-beliv-allomany-ellenorzese-tordelesi-tanacsokkal/, mellyel magad is nyomdakésszé tudod alakítani.
  Természetesen rám is bízhatod.
  Mutass belőle részletet vagy küldd át a kéziratot és azután tudok pontosabbat mondani.”
 •  “4. oldal lesz az impresszum oldal – vegyél elő több könyvet és nézd meg mi a szokásos szöveg, amit itt érdemes feltüntetni – ha nálam készül a gyártás, akkor a rám vonatkozó részhez ezt kérem beleírni: Nyomtatás: Katiötletek Nyomdai Ötletgyár www.katiotletek.hu
 • “8. oldalon most az első sorban betűméretet váltottál és így a sorköz is változott, arra ügyelj, hogy a sorköz maradjon a főszöveg sorköze – ezt látom, hogy több fejezetnél is alkalmaztad”
 • “Írtad, hogy ezek a képek nem lennének mutatósak. Szerinted milyen jellegű képet keressek? És bármilyen jellegű képet letölthetek internetről? Illetve mi legyen a kép minimális mérete, amely még megfelelő a borító mérethez?”
 • “A legjobb olyan képet választani, ami a teljes borítót lefedi, jobb oldali kép – itt csupán az a gond, hogy épp a lényeg a gerincre esik.
  A bal oldali megoldás is jó lehet,bár itt a borító elején és a gerincén látszik a kép – itt az lenne  a szerencsés, ha  a gerincre már nem menne át belőle.”

Vivien Bodre: The Real Love című könyv paraméterek:

 • Méret: A/5 (148*210 mm) álló alak
 • Terjedelem: 408 oldal+borító
 • Belív: 1+1 szín (fekete)  sárgás regénynyomó papír
 • Borító4+0 szín (színes külső borító) 250 g regény típusú papír
 • Kivitel: ragasztókötött, borító egy oldalon fényes fóliázva

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy könyvet szeretnél rendelni Tőle.

Gyártás-előkészítőként dolgozom, vagyis ajánlatokat teszek a legjobb nyomdai megoldásokra. Örömmel veszem, ha Te is hozzám fordulsz a saját könyved szerkesztésével, gyártásával, kapcsolatban.

 

 

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/konyvgyartas-vivien-bodre-the-real-love/

Tudtad? A legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. ajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. A katalógus oldalamon leadott rendelések az emailes visszaigazolásom után válnak véglegessé. Gyártáshoz állományt is csak ezután küldj. Bezárás