Könyvgyártás – Skolik Ágnes: Olasz vacsora

Leírás

Könyvgyártás elnevezésű termékkategóriámban olyan könyveket mutatok be Nektek, melyek elkészítésében részt vettem.

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy könyvet szeretnél rendelni Tőle.

Nyomdai vállalkozó vagyok, több mint 25 éve vagyok nyomdai gyártás-előkészítő. Fontosnak tartom, hogy megfelelő alapanyag, kötészeti kivitel ajánlásával és pár apró grafikai előkészítési tippel minden nyomdai termékhez a legjobb minőséget ajánljam elérhető áron.

A könyvajánlóban szereplő könyveket jó szívvel ajánlom Nektek, melyet ezen az oldalon nyomdai szempontból mutatok be.

Skolik Ágnes: Olasz vacsora című könyv előkészítését a tanácsaimmal segítettem, csupán pár apró kérésem, javaslatom volt a véglegesítéshez. Nézd meg a könyvet és tudni fogod, hogy megfogadták-e a tanácsaimat:

Íme pár idézet a levelezésünkből:

  • “Köszönöm a segítséget és várom a véleményedet a kéziratról:-)”
  • “Nem tudom, hogy a puhatáblás könyveket te milyen minőségben készíted, de ha lehet kérni, akkor inkább legyen drágább és vastagabb, hogy tartson is rendesen. Sajnos az ….-os puhatáblásomnál ez nem lett tökéletes.”
  • “Hogy mennyire tartósak ezek a könyvek? Eddig még reklamáció nem érkezett:) Technikailag a paraméterei tökéletesek:)”
  • “Átfutottam a kéziratot és van pár észrevételem hozzá. Apróságok, de talán számítanak. Kérdés, hogy szeretnéd, hogy szerkesztési díjon megcsináljam, vagy magad alakítasz még rajta? Az elválasztásokat, sortöréseket, helyesírást én nem ellenőrzöm, ezt mindig a szerzőre bízom vagy a szerzők bízzák lektorra. Amin alakítanék: címek elhelyezése, mérete, címoldal utáni szövegkezdő oldalszáma, egységessé tenném a címeket, alcímeket, … változtatnék az oldalszám elhelyezésén és egy picit a margón is, pár helyre még kívánkozik egy-két üres oldal”
  • “Ez nyomdai felbontásban kb 17*12 cm-es kiterített borító. Szóval nem jó a felbontása, a mérete, a gerincmérete, nincs elegendő margó a vonalkódnál…”

Skolik Ágnes: Olasz vacsora című könyv paraméterek:

  • Méret: A/5 (148*210 mm) álló alak
  • Terjedelem: 140 oldal+borító
  • Belív: 1+1 szín (fekete) 100 g papír
  • Borító4+0 szín (színes külső borító) 300 g matt papír
  • Kivitel: ragasztókötött, borító egy oldalon fényes fóliázva

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy könyvet szeretnél rendelni Tőle.

Gyártás-előkészítőként dolgozom, vagyis ajánlatokat teszek a legjobb nyomdai megoldásokra. Örömmel veszem, ha Te is hozzám fordulsz a saját könyved szerkesztésével, gyártásával, kapcsolatban.

 

 

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/konyvgyartas-skolik-agnes-olasz-vacsora/

Tudtad? A legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. ajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. A katalógus oldalamon leadott rendelések az emailes visszaigazolásom után válnak véglegessé. Gyártáshoz állományt is csak ezután küldj. Bezárás