Könyvgyártás: Robin O’Wrightly: Erelem (eszetlen szerelem)

Kategória: Címkék: ,

Leírás

 Könyvgyártás elnevezésű termékkategóriámban olyan könyveket mutatok be Nektek, melyek elkészítésében részt vettem.

Nyomdai vállalkozó vagyok, több mint 25 éve vagyok nyomdai gyártás-előkészítő. Fontosnak tartom, hogy megfelelő alapanyag, kötészeti kivitel ajánlásával és pár apró grafikai előkészítési tippel minden nyomdai termékhez a legjobb minőséget ajánljam elérhető áron.

A könyvajánlóban szereplő könyveket jó szívvel ajánlom Nektek, melyet ezen az oldalon nyomdai szempontból mutatok be.

Robin O’Wrightly könyve nyomdailag szinte tökéletes volt, csupán pár apró kérésem, javaslatom volt a véglegesítéshez. Nézd meg a könyvet és tudni fogod, hogy megfogadták-e a tanácsaimat:

Íme pár idézet a levelezésünkből:

  • “A FB Könyvmarketing csoportjában találkoztam először veled, illetve Mandy Kristóf könyvein át láthatom a munkádat is, minőségük, a gyorsaság és az ár is meggyőzött, hogy téged keresselek. 🙂
    Elsősorban nyomdai szolgáltatásra van szükségem, mert szeretnék másodkiadásban nyomatot készíttetni a szerzői kiadásban megjelent első könyvemből. Borító és tördelt belívek megvannak hozzá, nyomdai minőségű, kész PDF-et tudok adni.”
  • “regény típusú sárgás volumenizált papíron is lehet képeket nyomtatni, de mutatósabb lenne fehér belív papíron”
  • “borító esetén mentés előtt minden betűt vektorizálj, mert most nekem hibát jelez és behelyettesíti más betűvel, indesing-ban szöveg körvonallá alakítással tudod megtenni”
  • “Egy apró észrevétel a borítóhoz: a bal felső sarokban a sárga designrészt levenném vagy nagyobbra venném, mert a technológiai mozgások miatt vágás után inkább tűnik majd hibának, mint design elemnek és ugyanígy mozdítanék a gerincrész felső részén a designne szón is ha lehet…. Ha gondolod, még ennyit alakíts.”
  • “Kedves Kati, megkaptam a csomagot, nagyon szépen köszönöm! Minden rendben volt, gyors kiszállítás, az eredmény pedig gyönyörű! Köszönöm a kis kártyát is <3
    Tegnap találkoztam Lunae Equaester könyvével, örömmel konstatáltam, hogy te nyomtad, az is nagyon szép lett. Köszönöm, hogy ismerhetlek!”

Robin O’Wrightly: Erelem (eszetlen szerelem) című könyv paraméterek:

 

Gyártás-előkészítőként dolgozom, vagyis ajánlatokat teszek a legjobb nyomdai megoldásokra. Örömmel veszem, ha Te is hozzám fordulsz a saját könyved szerkesztésével, gyártásával, kapcsolatban.

 

 

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/konyvgyartas-robin-owrightly-erelem-eszetlen-szerelem/