Könyvgyártás: Orosz Jolán: Isztambuli nyelvi útitárs

Kategória:

Orosz Jolán: Isztambuli útitárs Könyvgyártás elnevezésű termékkategóriámban olyan könyveket mutatok be Nektek, melyek elkészítésében részt vettem.

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy könyvet szeretnél rendelni Tőle.

Nyomdai vállalkozó vagyok, több mint 25 éve vagyok nyomdai gyártás-előkészítő. Fontosnak tartom, hogy megfelelő alapanyag, kötészeti kivitel ajánlásával és pár apró grafikai előkészítési tippel minden nyomdai termékhez a legjobb minőséget ajánljam elérhető áron.

A könyvajánlóban szereplő könyveket jó szívvel ajánlom Nektek, melyet ezen az oldalon nyomdai szempontból mutatok be.

Joli könyve nyomdailag szinte tökéletes volt, csupán pár apró kérésem, javaslatom volt a véglegesítéshez. Nézd meg a könyvet és tudni fogod, hogy megfogadták-e a tanácsaimat:

Íme pár idézet a levelezésünkből:

  • “Margóviszony amire a kivitelezés miatt szükség van (ennél nagyobb kellene hogy esztétikusabb legyen) fejben: 7 mm, lábban 10 mm, vágásban 10 mm, kötésben 15 mm.
  • “Címoldallal kellene kezdeni, utána impresszumoldalt és utána kell kezdeni a könyv szövegét.”
  • “Milyen programmal szerkesztetted ezeket az anyagokat?
    A szerkeszthető változatot küldd át légyszives, mert szükség lenne pár változtatásra a kivitelezés miatt és úgy tudok segítséget adni, ha látom, hogy mennyire lehet belenyúlni az eredeti állományba.”
  • “Egy apróságot javíts még, az ISBN szám is a 2-es oldalra kerüljön, semmiképpen se a címoldalra.”

Orosz Jolán: Isztambuli nyelvi útitárs című könyv paraméterek:

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy könyvet szeretnél rendelni Tőle.

Gyártás-előkészítőként dolgozom, vagyis ajánlatokat teszek a legjobb nyomdai megoldásokra. Örömmel veszem, ha Te is hozzám fordulsz a saját könyved szerkesztésével, gyártásával, kapcsolatban.