Könyvgyártás: Földi Gyöngyi: Mesterem a gyermekem

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Könyvgyártás elnevezésű termékkategóriámban olyan könyveket mutatok be Nektek, melyek elkészítésében részt vettem.

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy könyvet szeretnél rendelni.

Nyomdai vállalkozó vagyok, több mint 25 éve vagyok nyomdai gyártás-előkészítő. Fontosnak tartom, hogy megfelelő alapanyag, kötészeti kivitel ajánlásával és pár apró grafikai előkészítési tippel minden nyomdai termékhez a legjobb minőséget ajánljam elérhető áron.

A könyvajánlóban szereplő könyveket jó szívvel ajánlom Nektek, melyet ezen az oldalon nyomdai szempontból mutatok be.

Gyöngyi könyve nyomdailag szinte tökéletes volt, csupán pár apró kérésem, javaslatom volt a véglegesítéshez. Nézd meg a könyvet és tudni fogod, hogy megfogadták-e a tanácsaimat:

Íme pár idézet a levelezésünkből:

 • “Ha rám lenne bízva, akkor a belív tördelésén mindenképpen változtatnék. A belíveket végig fekete-fehér verzióban készíteném.”
 • “Mit jelent számodra a nyomdakész formátum (pl. nyomdai pdf)? – Wordből mentett mérethelyes pdf-et már elfogadok gyártásra – ez esetben a belív már nyomdakész lehet.”
 • “Ha látok belív word állományt, akkor meg tudom  mondani, hogy az átalakítása mennyi idő, általában 1-3 óra. Szeretem azt a megoldást is, amikor csak a módosítási kéréseket írom le, 5000 Ft-os tanácsadási díjon, mely alapján akár magad is készre tudod szerkeszteni.”
 • “Az ISBN-t bármikor kérheted, itt egy kis segítség hozzá: http://katiotletek.hu/segitseg-isbn-szam-igenylo-kitolteshez/
 • “Az iránymutatásom nem szabály, nem kötelező követni, mindenképpen olyan legyen a végleges könyv, amilyennek szeretnétek látni. Azokat a nyomdai alapelveket írom le, melyeket a könyvek tördelésénél érdemes figyelembe venni.”
 • “Megérkezett a “Mester-csomag”. Hálásan köszönöm a segítségedet, a munkádat.”

Földi Gyöngyi: Mesterem a gyermekem című könyv paraméterek:

 • Méret: A/5 (148*210 mm) álló alak
 • Terjedelem: 114 oldal+borító
 • Belív: 1+1 szín (fekete) sárgás regény típusú papír
 • Borító4+0 szín (színes külső borító) regény típusú papír
 • Kivitel: ragasztókötött, borító egy oldalon fényes fóliázva

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy könyvet szeretnél rendelni .

Gyártás-előkészítőként dolgozom, vagyis ajánlatokat teszek a legjobb nyomdai megoldásokra. Örömmel veszem, ha Te is hozzám fordulsz a saját könyved szerkesztésével, gyártásával, kapcsolatban.

 

 

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/konyvgyartas-foldi-gyongyi-mesterem-gyermekem/

Tudtad? A legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. ajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. A katalógus oldalamon leadott rendelések az emailes visszaigazolásom után válnak véglegessé. Gyártáshoz állományt is csak ezután küldj. Bezárás