Könyvgyártás: Bágyoni József: Varga Ferenc saját és családi története

Kategória: Címkék: ,

Leírás

 Könyvgyártás elnevezésű termékkategóriámban olyan könyveket mutatok be Nektek, melyek elkészítésében részt vettem.

Nyomdai vállalkozó vagyok, több mint 25 éve vagyok nyomdai gyártás-előkészítő. Fontosnak tartom, hogy megfelelő alapanyag, kötészeti kivitel ajánlásával és pár apró grafikai előkészítési tippel minden nyomdai termékhez a legjobb minőséget ajánljam elérhető áron.

A könyvajánlóban szereplő könyveket jó szívvel ajánlom Nektek, melyet ezen az oldalon nyomdai szempontból mutatok be.

József könyve nyomdailag szinte tökéletes volt, csupán pár apró kérésem, javaslatom volt a véglegesítéshez. Nézd meg a könyvet és tudni fogod, hogy megfogadták-e a tanácsaimat:

Íme pár gondolat a könyvvel kapcsolatban:

  • József már nem az első könyvét tördeli, így szinte tökéletes állományt kaptam a gyártáshoz.
  • A borítóból több variáció készült és nagyon örülök, hogy elfogadták a módosítási javaslataimat a grafikát illetően.
  • A gerincméretet megadtam, a kifutót megadtam, úgy is mondhatom, hogy fél szavakból is megértettük egymást.
  • József a könyvről ezt az ajánlót írta, úgy érzem ide kívánkozik: “Apósom, Varga Ferenc saját és családi története 182 oldalon. A könyv 1938-tól 2013-ig szól, mintegy 75 évet átölelve. 1971-től szinte minden évben a nyaralásokról készült egy “napló”. Helyszínekkel, leírásokkal, élménybeszámolókkal. Ezek az utazások, kirándulások, túrázások Magyarországon és külföldön voltak. A gyerekeinek és az unokáinak írta meg és ez teszi maradandóvá és emléketessé ezt a könyvet. A könyv családi képeket, is tartalmaz fekete fehérben. Ami érdekesség hogy 16 oldalnyi képjegyzetet is tartalmaz, ami 13 számozott fotóalbum minden egyes képéről ír mementót. Idén lesz 80 éves. Lehet hogy egy melléklettel majd ki kell egészíteni.”

75 év című könyv paraméterek:

  • Méret: A/5 (148*210 mm) álló alak
  • Terjedelem: 182 oldal
  • Belív1+1 szín (fekete) 100 g ofszet papír
  • Táblaborító: 4+0 szín (színes külső borító)
  • Előzék: nyomatlan 120 g papír
  • Kivitel: ragasztókötött könyvtest, keménytáblás 2,5 mm-es kötészeti lemezre kasírozott borítóval, táblaborító egy oldalon fényes fólia

 

Gyártás-előkészítőként dolgozom, vagyis ajánlatokat teszek a legjobb nyomdai megoldásokra. Örömmel veszem, ha Te is hozzám fordulsz a saját könyved szerkesztésével, gyártásával, kapcsolatban.

 

 

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/konyvgyartas-bagyoni-jozsef-varga-ferenc-sajat-es-csaladi-tortenete/