Könyvborító szerkesztés megadott szempontok szerint

5 000 Ft

A megadott ár 1 féle könyvborító szerkesztési ára

Egyedi szerkesztési igényekkel kapcsolatban emailben fordulhatsz hozzám, vagy az Árajánlatkérés/Érdeklődés űrlapon keresztül.

Kategóriák: , Címke:

Leírás

Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet a nyomdai munkáim iránt.

Nyomdai szolgáltatás ajánlatom hozott szöveg és képanyag esetén:

Könyvborító szerkesztés megadott szempontok szerint szolgáltatás paraméterek:

  • Hozott anyag: kép és szöveg, amit szeretnél a könyvborítódra illetve pár instrukció, amit feltétlenül figyelembe vegyek a szerkesztésnél – ezeket emailben küldheted el a rendelés visszaigazolás után
  • Kivitel: A megrendelésed után emailben küldöm el a tervet ellenõrzésre, melyet addig alakítunk, formálunk, amíg számodra megfelelõ lesz.  A nyomdakész pdf állományt a jóváhagyásod és a szerkesztési ár kifizetése után küldöm el Neked.
  • A megadott ár 1 féle könyvborító szerkesztési ára

Szerkesztési idő: 1-3 munkanap (mely változhat a módosítási igényeid szerint)

A megadott árak bruttó árak (27% áfát tartalmaznak).

Fontos!

  • A könyvborító szerkesztés megkezdéséhez meg kell adnod a gyártandó könyv kivitelét (puhatáblás, keménytáblás, spirálozott) és a vastagságát (gerincméretét, mely a gyártáshoz választott alapanyagtól és terjedelemtől függ).

Ha szeretnél értesülni időben a nyomdai akcióimról, itt iratkozhatsz fel a hírleveleimre: KATTINTS IDE.

 

 

Ebben az évben már új szerkesztéseket és gyártásokat nem vállalok. Kövesd az oldalamat és figyeld a 2019. januártól induló nyomdai akcióimat! A katalógus oldalamon leadott rendelések az emailes visszaigazolásom után válnak véglegessé. Gyártáshoz állományt is csak ezután küldj. Bezárás