Könyvgyártás: Horváthné Dunaveczki Leona: Hálanaptár

Kategória:

Leírás

könyvgyártásKönyvgyártás elnevezésű termékkategóriámban olyan könyveket mutatok be Nektek, melyek elkészítésében részt vettem.

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy könyvet szeretnél rendelni Tőle.

Nyomdai vállalkozó vagyok, több mint 25 éve vagyok nyomdai gyártás-előkészítő. Fontosnak tartom, hogy megfelelő alapanyag, kötészeti kivitel ajánlásával és pár apró grafikai előkészítési tippel minden nyomdai termékhez a legjobb minőséget ajánljam elérhető áron.

A könyvajánlóban szereplő könyveket jó szívvel ajánlom Nektek, melyet ezen az oldalon nyomdai szempontból mutatok be.

Leona dédelgetett álma egy olyan naptár/határidőnapló volt, mely egyedi idézeteket tartalmaz és saját hálanaplóddá tehető. Kis kompromisszumokkal, de meg is valósult  a Hálanaptár.

Íme pár idézet a levelezésünkből:

  • “A belívben azok az idézetek vannak sorban, ami a kiskártyákra felkerült. Még 11 idézetre van szükség. Minden hónapot új oldalon kezdtem.“
  • “A borítónál még nem tudom milyen legyen, két különböző stílust küldtem. Lehet hogy egy teljes háttérkép lenne az igazi…”
  • “A borítón változtatnunk kell, mert a kiskártyákhoz használt honlapkép sajnos túl kicsit a borító mérethez és nem lesz megfelelő minőségű.”
  • “Nagyon jó lenne vektoros formában megkapni a logót, jól lehetne használni.”

Horváthné Dunaveczki Leona: Hálanaptár című könyv paraméterek:

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy könyvet szeretnél rendelni Tőle.

 

 

Gyártás-előkészítőként dolgozom, vagyis ajánlatokat teszek a legjobb nyomdai megoldásokra. Örömmel veszem, ha Te is hozzám fordulsz a saját könyved szerkesztésével, gyártásával, kapcsolatban.