Hűtőmágnes készítés: Bababiztonság webáruház

Kategória: Címke:

Leírás

hutomagnesHűtőmágnes elnevezésű termékkategóriámban olyan termékeket mutatok be Nektek, melyek elkészítésében részt vettem.

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy szeretnél rendelni Tőle.

Nyomdai vállalkozó vagyok, több mint 25 éve vagyok nyomdai gyártás-előkészítő. Fontosnak tartom, hogy megfelelő alapanyag, kötészeti kivitel ajánlásával és pár apró grafikai előkészítési tippel minden nyomdai termékhez a legjobb minőséget ajánljam elérhető áron.

A referenciáimban szereplő termékeket jó szívvel ajánlom Nektek, melyet ezen az oldalon nyomdai szempontból mutatok be.

Réka egyedi hűtőmágnest szeretett volna, rám bízta a szerkesztést. Nézd meg a terméket olvasd el hogyan készült:

Íme pár idézet a levelezésünkből:

  • “Felvettem a fonalat” a hűtőmágnesekkel kapcsolatban, …. db-nál döntöttem, de sajnos megakadtam ott, hogy mi kerüljön rá.”
  • “A mágnesre felkerülhet logó és szöveg  is, küldd át  a logódat és kitalálok rá valamit.”
  • “Nem a webáruházamat szeretném hangsúlyozni, ezért azt inkább alulra tedd kérlek, és kisebbe. Azt szeretném, hogy hasznosnak találják ezt az ajándékot, egy kis biztonságérzetet keltsen a szülőben azzal, hogy kiteszi a hűtőre és baj esetén ha leblokkol, akkor is tudja mit kell beütni a telefonba, és csak mellékes, hogy az is szem előtt legyen, hogy Bababiztonság webáruház. 

    “A vágott méreten belül a 3 mm margót tartanom kell, így lejjebb nem kerülhetnek dolgok, most  a logó alja  és  a webcím is egy vonalban van.

    Mit szólsz hozzá?”

Hűtőmágnes készítés: Bababiztonság webáruház paraméterek:

  • Méret: 70×50 mm
  • Szín: 4+0 szín, 0,5 mm-es mágnesre kasírozva, UV fóliázva
  • Kivitel: méretre vágva

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy szeretnél rendelni Tőle.

Gyártás-előkészítőként dolgozom, vagyis ajánlatokat teszek a legjobb nyomdai megoldásokra. Örömmel veszem, ha Te is hozzám fordulsz a saját könyved szerkesztésével, gyártásával, kapcsolatban.

 

 

 

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/hutomagnes-keszites-bababiztonsag-webaruhaz/

Tudtad? A legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. ajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. A katalógus oldalamon leadott rendelések az emailes visszaigazolásom után válnak véglegessé. Gyártáshoz állományt is csak ezután küldj. Bezárás