Előrendelés: Klasszikus típusú puhatáblás könyvgyártás akció (148*210 mm 200 oldalas) 1×48 db

33 600 Ft

(alanyi adómentes)

A rendelés értékét szükséges pár napon belül kiegyenlíteni utalással vagy  a rendeléskor bankkártyával, így tekintem véglegesnek az előrendelésed.

Gyártási idő: Az előrendelhető termék gyártása a teljes, előrendelhető készlet elfogyását követően indul, a rendelés elkészüléséről emailben értesítelek.
Az eredeti készlet 12 db (12×48 db). Az akciós gyártás indításához még ennyi rendelést várunk:

12 készleten

Leírás

Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet a nyomdai munkáim iránt.

A legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el.

Nyomdai termék ajánlatom hozott nyomdakész pdf állomány esetén:

Előrendelés: Klasszikus típusú puhatáblás könyvgyártás akció (148*210 mm 200 oldalas) 1×48 db paraméterek:

 • Méret: A/5 (148*210 mm) álló alak, nem kifutós grafika
 • Terjedelem: 200 oldal+borító, érdemes erre a terjedelemre kiegészíteni a könyved, így választhatod az előrendeléses akciós árat
 • Szín: belív 1+1 fekete szín, borító 4+0 külső oldalon színes nyomtatás
 • Alapanyag: belív 100 g fam. ofszet, borító 300 g matt műnyomó
 • Kivitel: ragasztókötött, borító egy oldalon fényes fóliázott
 • Mennyiség: minimum  48 db kérhető

300 db fölötti példányszám igény esetén kérj egyedi gyártási árajánlatot.

Gyártási idő: Az előrendelhető termék gyártása a teljes, előrendelhető készlet elfogyását követően indul, a rendelés elkészüléséről emailben értesítelek.

A megadott árak szerkesztési díjszállítási költség összeget nem tartalmaznak.

A megadott ár abban az esetben érvényes, ha a termék tartalmilag könyvnek minősül. Ha üres napló vagy határidőnapló, notesz  a termék, akkor szükséges a gyártáshoz egyedi árajánlatot kérned.

Gyártás menete:

 • Folyamatosan adhatsz le előrendeléseket
 • Előrendelés után pár napon belül kérem ellenőrzésre a nyomdakész állományodat.
 • A rendelés értékét szükséges pár napon belül kiegyenlíteni utalással vagy  a rendeléskor bankkártyával, így tekintem véglegesnek az előrendelésed.
 • Amennyiben a szerkesztést rám szeretnéd bízni, megrendelés után küldd el a kép és szöveganyagot és pár instrukciót, ezután adom meg a szerkesztési árat vagy ajánlok tanácsadás lépésről-lépésre szolgáltatást, mellyel meg tudod tanulni az állomány szerkesztésedet minden előképzettség nélkül és nyomdai gyártáshoz megfelelő minőségű anyagot tudsz készíteni.
 • Gyártás nem indul el a szerkesztés jóváhagyása nélkül.
 • Az előrendelhető termék gyártása a teljes, előrendelhető készlet elfogyását követően indul, a rendelés elkészüléséről emailben értesítelek.

 

Előrendeléssel/foglalással több éve indítok névjegykártya, kispéldányszámos könyv, szóróanyag gyártásokat. Ilyen formában a legjobb gyártási árajánlatot érjük el. Az ilyen típusú akciós termékek gyártása jellemzően 1-2-3 havonta indul, az indulási idő a legadott előrendelésektől függ.

Az ilyen típusú akciós termék előrendelést azok számára ajánlom, akik jó áron szeretnék megrendelni a nyomdai anyagaikat és nem sürgős az elkészítése.

 

 

 

 

További információk

Tömeg 16 kg

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/elorendeles-klasszikus-tipusu-puhatablas-konyvgyartas-akcio-148210-mm-200-oldalas-1x48-db/