Előrendelés: Idézetes kártya akciós csomag 4+0 szín (egy oldalas) 48 db (48 féle idézettel)

432 Ft

(alanyi adómentes) 

A rendelés értékét szükséges pár napon belül kiegyenlíteni utalással vagy  a rendeléskor bankkártyával, így tekintem véglegesnek az előrendelésed.

Gyártási idő: Az előrendelhető termék gyártása a teljes, előrendelhető készlet elfogyását követően indul, a rendelés elkészüléséről emailben értesítelek.
Az eredeti készlet 100 kártyacsomag (100×48 db). Az akciós gyártás indításához még ennyi rendelést várunk:

100 készleten

Leírás

Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet a nyomdai munkáim iránt.

A legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el.

Nyomdai termék ajánlatom hozott nyomdakész pdf állomány esetén:

Előrendelés: Idézetes kártya akció 4+0 szín (egy oldalas) 48 db (48 féle idézettel) paraméterek:

 • Méret: 90×50 mm
 • Terjedelem: 48×1 lap
 • Szín: 4+0 szín (egy oldalon színes nyomtatás)
 • Alapanyag: 300 g matt papír
 • Kivitel: méretre vágva
 • Mennyiség: minimum  1 kártyacsomag (48 db különböző idézetekkel ellátott kártya) kérhető vagy ennek a többszöröse
 • Idézetek: Egy kártyacsomag 48 féle idézetet tartalmaz,  melyet néhány éve Bótáné Kádas Ella kineziológus állított össze a Pályaválasztási napok Nyomdász Műhelye részére, melyet az Agórában tartottam Szegeden. Az idézeteknek kivétel nélkül nagy sikere volt. A kártyákat nem adtuk, hanem húzni lehetett belőlük. Mindenkinek sikerült olyan idézetet kihúznia, melyeket magukénak éreztek és ezért szívesen tartották meg.

Gyártási idő: Az előrendelhető termék gyártása a teljes, előrendelhető készlet elfogyását követően indul, a rendelés elkészüléséről emailben értesítelek.

A megadott árak szerkesztési díjszállítási költségvalamint termékdíj összeget nem tartalmaznak.

A képen látható idézetes kártya 3 idézetet tartalmaz a 48 féléből. A kártya grafikát a honlapom színvilágához alakítottam.  A megrendelésed után küldöm a  linket, ahol megtekintheted a 48 féle idézetet, mely bármely korosztály számára tökéletes apró ajándék.

Két rövid sornyi szöveget lehet rajta egyediesíteni és felkerülhet rá egy kisméretű logó/kép is a bal oldalra. Ha van saját logód, akkor annak a színvilágához hangoljuk a megrendelt idézetes kártyáidat.

Írd meg a megjegyzés rovatban, hogy milyen módon kéred az egyediesítést, és emailben visszaigazolom neked a szerkesztési árat.

Sokan névjegykártyaként is használják ezeket az idézetes kártyákat, egy név, egy telefonszám, egy honlapcím fér el rajta.

Gyártás menete:

 • Folyamatosan adhatsz le előrendeléseket
 • Előrendelés után pár napon belül kérem ellenőrzésre a nyomdakész állományodat.
 • A rendelés értékét szükséges pár napon belül kiegyenlíteni utalással vagy  a rendeléskor bankkártyával, így tekintem véglegesnek az előrendelésed.
 • Amennyiben a szerkesztést rám szeretnéd bízni, megrendelés után küldd el a kép és szöveganyagot és pár instrukciót, ezután adom meg a szerkesztési árat vagy ajánlok tanácsadás lépésről-lépésre szolgáltatást, mellyel meg tudod tanulni az állomány szerkesztésedet minden előképzettség nélkül és nyomdai gyártáshoz megfelelő minőségű anyagot tudsz készíteni.
 • Gyártás nem indul el a szerkesztés jóváhagyása nélkül.
 • Az előrendelhető termék gyártása a teljes, előrendelhető készlet elfogyását követően indul, a rendelés elkészüléséről emailben értesítelek.

 

Előrendeléssel/foglalással több éve indítok névjegykártya, kispéldányszámos könyv, szóróanyag gyártásokat. Ilyen formában a legjobb gyártási árajánlatot érjük el. Az ilyen típusú akciós termékek gyártása jellemzően 1-2-3 havonta indul, az indulási idő a legadott előrendelésektől függ.

Az ilyen típusú akciós termék előrendelést azok számára ajánlom, akik jó áron szeretnék megrendelni a nyomdai anyagaikat és nem sürgős az elkészítése.

 

 

 

 

További információk

Tömeg 0.1 kg

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/elorendeles-idezetes-kartya-akcios-csomag-40-szin-egy-oldalas-48-db-48-fele-idezettel/