Előrendelés: Egyedi matricával ellátott minicsoki 16,67 g-os négyzetes 100 db

9 900 Ft

(alanyi adómentes) 

A rendelés értékét szükséges pár napon belül kiegyenlíteni utalással vagy  a rendeléskor bankkártyával, így tekintem véglegesnek az előrendelésed.

Gyártási idő: Az előrendelhető termék gyártása a teljes, előrendelhető készlet elfogyását követően indul, a rendelés elkészüléséről emailben értesítelek. Az eredeti készlet 30 db (30×100 db termék). Az akciós gyártás indításához még ennyi rendelést várunk:

30 készleten

Leírás

Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet a nyomdai munkáim iránt.

A legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el.

Nyomdai termék ajánlatom hozott nyomdakész pdf állomány esetén:

Előrendelés: Egyedi matricával ellátott minicsoki 16,67 g-os négyzetes 100 db paraméterek:

 • Méret: kb. 3*3 cm-es a képen látható minicsoki típus  egyedi matricával ellátva
 • Szín: 4+0 szín, egy oldalon színes
 • Kivitel: egyedi matrica csokira ragasztva
 • Minicsoki íz: pisztáciás, mandulás, kávés, alkoholos krémmel töltött mini tejcsokoládé praliné – megjegyzés rovatba írd be, melyikből mennyit szeretnél
 • Mennyiség: minimum 100 db vagy ennek többszöröse rendelhető, akár mindegyik lehet más-más grafika

Gyártási idő: Az előrendelhető termék gyártása a teljes, előrendelhető készlet elfogyását követően indul, a rendelés elkészüléséről emailben értesítelek.

A megadott árak szerkesztési díjszállítási költségvalamint termékdíj összeget nem tartalmaznak.

Egyedi grafika szerkesztést emailben rendelhetsz meg.

Gyártás menete:

 • Folyamatosan adhatsz le előrendeléseket
 • Előrendelés után pár napon belül kérem ellenőrzésre a nyomdakész állományodat. A nyomdakész pdf anyagod vágott mérete 30×30 mm legyen, a kifutós mérete 34*34 mm, a minimális margó miatt a hasznos terület, ahova például szöveg kerülhet: 26×26 mm. A pdf mentés vágójeles legyen, CMYK, 300 dpi, Fogra 39 színprofil, pdfx1a2001 mentés.
 • A rendelés értékét szükséges pár napon belül kiegyenlíteni utalással vagy  a rendeléskor bankkártyával, így tekintem véglegesnek az előrendelésed.
 • Amennyiben a szerkesztést rám szeretnéd bízni, megrendelés után küldd el a kép és szöveganyagot és pár instrukciót, ezután adom meg a szerkesztési árat vagy ajánlok tanácsadás lépésről-lépésre szolgáltatást, mellyel meg tudod tanulni az állomány szerkesztésedet minden előképzettség nélkül és nyomdai gyártáshoz megfelelő minőségű anyagot tudsz készíteni.
 • Gyártás nem indul el a szerkesztés jóváhagyása nélkül.
 • Az előrendelhető termék gyártása a teljes, előrendelhető készlet elfogyását követően indul, a rendelés elkészüléséről emailben értesítelek.

 

Előrendeléssel/foglalással több éve indítok névjegykártya, kispéldányszámos könyv, szóróanyag gyártásokat. Ilyen formában a legjobb gyártási árajánlatot érjük el. Az ilyen típusú akciós termékek gyártása jellemzően 1-2-3 havonta indul, az indulási idő a legadott előrendelésektől függ.

Az ilyen típusú akciós termék előrendelést azok számára ajánlom, akik jó áron szeretnék megrendelni a nyomdai anyagaikat és nem sürgős az elkészítése.

A termékkép illusztráció, tetszőleges grafika, logó, szöveg, fotó is kerülhet rá.

Példa egyedi minicsokikra:

 

 

 

 

További információk

Tömeg 2 kg
Ajándék ötletek

, , ,

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/elorendeles-egyedi-matricaval-ellatott-minicsoki-1667-g-os-negyzetes-100-db/