Előrendelés: A/5 klasszikus szórólap akció 4+4 szín (két oldalas) 1×1000 db

12 500 Ft

(alanyi adómentes) 

A rendelés értékét szükséges pár napon belül kiegyenlíteni utalással vagy  a rendeléskor bankkártyával, így tekintem véglegesnek az előrendelésed.

Gyártási idő: Az előrendelhető termék gyártása a teljes, előrendelhető készlet elfogyását követően indul, a rendelés elkészüléséről emailben értesítelek.
Az eredeti készlet 8 db.  Az akciós gyártás indításához még ennyi rendelést várunk:

8 készleten

Kategóriák: , Címke:

Leírás

Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet a nyomdai munkáim iránt.

A legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el.

Nyomdai termék ajánlatom hozott nyomdakész pdf állomány esetén:

Előrendelés: A/5 klasszikus szórólap akció 4+4 szín (két oldalas) 1×1000 db paraméterek:

 • Méret: 148x210mm
 • Terjedelem: 1 lap
 • Szín: 4+4 szín (két oldalon színes nyomtatás)
 • Alapanyag: 130 g matt papír
 • Kivitel: méretre vágva
 • Mennyiség: minimum  1×1000 db kérhető fajtánként, vagy ennek többszöröse

Gyártási idő: Az előrendelhető termék gyártása a teljes, előrendelhető készlet elfogyását követően indul, a rendelés elkészüléséről emailben értesítelek.

A megadott árak szerkesztési díjszállítási költségvalamint termékdíj összeget nem tartalmaznak.

Milyen célra ajánlom ezt a termékemet?

A klasszikus szóróanyag 130 g matt papírra készült, vékony, jól hajtható alapanyag. Kiválóan alkalmas termékcsomagolás mellé reklámként, termékajánlóként, akciós termék ismertetőként… készítésére. Gondold tovább a  lehetőségeket!

Gyártás menete:

 • Folyamatosan adhatsz le előrendeléseket
 • Előrendelés után pár napon belül kérem ellenőrzésre a nyomdakész állományodat.
 • A rendelés értékét szükséges pár napon belül kiegyenlíteni utalással vagy  a rendeléskor bankkártyával, így tekintem véglegesnek az előrendelésed.
 • Amennyiben a szerkesztést rám szeretnéd bízni, megrendelés után küldd el a kép és szöveganyagot és pár instrukciót, ezután adom meg a szerkesztési árat vagy ajánlok tanácsadás lépésről-lépésre szolgáltatást, mellyel meg tudod tanulni az állomány szerkesztésedet minden előképzettség nélkül és nyomdai gyártáshoz megfelelő minőségű anyagot tudsz készíteni.
 • Gyártás nem indul el a szerkesztés jóváhagyása nélkül.
 • Az előrendelhető termék gyártása a teljes, előrendelhető készlet elfogyását követően indul, a rendelés elkészüléséről emailben értesítelek.

 

Előrendeléssel/foglalással több éve indítok névjegykártya, kispéldányszámos könyv, szóróanyag gyártásokat. Ilyen formában a legjobb gyártási árajánlatot érjük el. Az ilyen típusú akciós termékek gyártása jellemzően 1-2-3 havonta indul, az indulási idő a legadott előrendelésektől függ.

Az ilyen típusú akciós termék előrendelést azok számára ajánlom, akik jó áron szeretnék megrendelni a nyomdai anyagaikat és nem sürgős az elkészítése.

 

 

 

 

További információk

Tömeg 4.2 kg

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/elorendeles-a-5-klasszikus-szorolap-akcio-44-szin-ket-oldalas-1x1000-db/