Dosszié: Catalan Design

Kategória: Címke:

Leírás

dosszie katiotletek 2016Dosszié nevű nyomdai termékem jellemzően egyedi rendelésre készül. Elegáns reklámfelület, mely egyben praktikus tárolóeszköz is.

Dosszié elnevezésű termékkategóriámban olyan termékeket mutatok be Nektek, melyek elkészítésében részt vettem.

Kattints a képre, ha szeretnéd megnézni a cég honlapját.

Nyomdai vállalkozó vagyok, több mint 25 éve vagyok nyomdai gyártás-előkészítő. Fontosnak tartom, hogy megfelelő alapanyag, kötészeti kivitel ajánlásával és pár apró grafikai előkészítési tippel minden nyomdai termékhez a legjobb minőséget ajánljam elérhető áron.

A referenciákban szereplő termékeket jó szívvel ajánlom Nektek, melyet ezen az oldalon nyomdai szempontból mutatok be.

Györgyi és Andrea A4-es méretű sima fehér alapú papírdossziékat szeretett volna, amelybe iratokat tudnak bekészíteni. Határozott elképzelése volt, hogy mit szeretne és rám bízta a szerkesztést. Nézd meg, hogyan készült.

Íme pár idézet a levelezésünkből:

 • “Köszönjük az első variációt, de lenne még pár változtatásunk. Egy kép helyett három újat fogok a mellékletben küldeni, melyeket úgy szeretnénk, hogy egymás mellett legyenek…”
 • “Csatoltam 3 verziót, az első kettő a kért leírás szerinti, harmadik egy új ötlet, egyelőre csak skiccként. A szürke szín nagyon elegáns, harmonikus, csak egy a baj vele, digitális nyomtatással homogén szín nem nyomható megfelelő minőségben. A szürke telitónusos csíkosak, helyenként foltosak, ha nem is túl feltűnően, emiatt szívesebben ajánlom a sötétebb színeket vagy a mintázatokat.”
 • “A legelőszőr küldött tervnél, az első oldal jobb széléhez közel volt egy végig futó szélesebb függőleges díszcsík is, ami szintén tetszene, esetleg a szürke sötétebb árnyalatával.
  Mindenképpen a szürke és fekete árnyalatait kérnénk, a lehetőségekhez képesti jó minőségben.”
 • “Köszönjük szépen a munkáját, megkaptuk és nagyon tetszik! 🙂 Természetesen, felteheti a referenciái közé..”

Dosszié stancolt fülekkel paraméterek:

 • Méret: A/4-es anyag tárolására alkalmas
 • Terjedelem: 1 lap
 • Szín4+0 szín (egy oldalon színes nyomtatás)
 • Alapanyag: 300 g matt papír
 • Kivitel: méretre vágva, egy oldalon matt fóliázva, nyomatlan-fóliázatlan-stancolt dossziéfül beragasztással, 1 db gerinc biegeléssel

 

Gyártás-előkészítőként dolgozom, vagyis ajánlatokat teszek a legjobb nyomdai megoldásokra. Örömmel veszem, ha Te is hozzám fordulsz a saját terméked szerkesztésével, gyártásával, kapcsolatban.

 

 

 

 

 

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/dosszie-catalan-design/

Tudtad? A legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. ajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. A katalógus oldalamon leadott rendelések az emailes visszaigazolásom után válnak véglegessé. Gyártáshoz állományt is csak ezután küldj. Bezárás