Bótáné Kádas Ella: Értékesvagy! kártya

Ella teljes Értékesvagy! kártyasorozatát ITT tekinheted meg.

Kategória:

Leírás

ella szuloi

Névjegy méretű termékek elnevezésű termékkategóriámban olyan termékeket mutatok be Nektek, melyek elkészítésében részt vettem.

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy terméket szeretnél rendelni Tőle.

Nyomdai vállalkozó vagyok, több mint 25 éve vagyok nyomdai gyártás-előkészítő. Fontosnak tartom, hogy megfelelő alapanyag, kötészeti kivitel ajánlásával és pár apró grafikai előkészítési tippel minden nyomdai termékhez a legjobb minőséget ajánljam elérhető áron.

A termékajánlóban szereplő névjegy méretű terméket jó szívvel ajánlom Nektek, melyet ezen az oldalon nyomdai szempontból mutatok be.

Ella Értékes vagy! kártyasorozata nálam készült. Vajon mi volt előbb? Az Értékesvagy idézetes névjegykártyáim vagy Ella Értékes vagy játékkártyái?

Ella játékos módszert keresett a kineziológusi munkája kiegészítéséhez. Ehhez társítottunk ötletet, így születtek a Értékesvagy! játékkártyák több korosztálynak. Csupán pár apró kérésem, javaslatom volt az előkészítéshez. Nézd meg a terméket és tudni fogod, hogy megfogadták-e a tanácsaimat:

Íme pár idézet a levelezésünkből:

  • “…finomítsunk a betűk színén, és a tagoláson, a számozás maradjon…”
  • “…Fontos, hogy olyan grafikát válasszunk, ami mellett a szöveg és a webcím is korrekten elfér….”
  • “…A betűszínnek mindenképpen meghagynám a fekete színt, mivel színes a háttér is és igen sok színű a grafika is….”
  • “…A hátoldalon még gondolkozom, a beloldal szerintem így tökéletes. Harmónikus, egyszerű, áttekinthető…”

Bótáné Kádas Ella: Értékesvagy! névjegy méretű kártyajáték paraméterek:

  • Méret: 90×50 mm fekvő alak
  • Terjedelem: típusonként eltérő
  • Nyomtatás4+4 szín (mindkét oldalon színes) 300 g matt papír
  • Kivitel: méretre vágva

Kattints a képre, ha szeretnél a szerzőről többet tudni, vagy névjegy méretű terméket szeretnél rendelni Tőle.

Gyártás-előkészítőként dolgozom, vagyis ajánlatokat teszek a legjobb nyomdai megoldásokra. Örömmel veszem, ha Te is hozzám fordulsz a saját terméked szerkesztésével, gyártásával, kapcsolatban.

Vajon mi volt előbb? Az Értékesvagy idézetes névjegykártyáim vagy Ella Értékes vagy játékkártyái?

Ellával nemrégen éppen erről leveleztünk. Idézek egy kis részletet:

“Már régebben szerettem volna neked leírni, hogy az Értékes vagy! idézetes kártyák történetével kapcsolatban én így emlékszem.
1.Pályaválasztási napokra azt kérted tőlem, hogy válogassak össze 48 önbizalomerősítő idézetet, te pedig cserébe ráteszed: Értékes vagy! www.ertekesvagy.hu
2. Utána jött az ötleted, hogy ez névjegykártyának is nagyszerű lenne, rendeltem is belőle.
3. Majd azt kérted tőlem,hogy levehesd a honlapcímet a másoknak készülő névjegykártyákról is, ami teljesen jogos volt.
4. Azután jött nekem az az ötletem, hogy Értékes vagy!elnevezéssel – hiszen ez a honlapom címe- összerakok egy kártyacsomagot, melynek fele feladatokat, másik fele megerősítő mondatokat tartalmaz,  ez volt a ciklámen színű, majd jött a többi.
5. Tehát úgy gondolom, hogy csak abban közösek ezek a kártyák, hogy te készítetted el azokat, de az elnevezés Értékes vagy! teljesen Ella ötlet, van egyrészről az általad elnevezett Értékesvagy idézetes névjegykártya, s az én Értékes vagy! önbizalom-erősítő kártyáim”
Szeretek Ellával dolgozni. Egy hullámhosszon vagyunk és félszavakból is megértjük egymást. Fordulj hozzá bizalommal!
Jó szívvel ajánlom még figyelmedbe Bótáné Kádas Ella 7 különböző Értékes vagy! önismereti és önbizalom-erősítő kártyacsomagját is, amelyek szintén az én közreműködésemmel készültek.

 

 

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/termek/botane-kadas-ella-ertekesvagy-kartya/

Tudtad? A legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. ajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el. A katalógus oldalamon leadott rendelések az emailes visszaigazolásom után válnak véglegessé. Gyártáshoz állományt is csak ezután küldj. Bezárás