Tanulni szeretnék tőled – Miben tud Neked segíteni egy nyomdai gyártás-előkészítő?

Üdvözöllek! Szabó Katalin vagyok nyomdai gyártás-előkészítő.

Miben tudok neked segíteni?

Nyomdai gyártás-előkészítőként a fő tevékenységem a nyomdai munkák koordinálása, tanácsadás, segítség az ötleteléstől a teljes nyomdai kivitelezésig:

Telefonos vagy személyes konzultáció keretében:

 • megtanulhatod tőlem az általad szerkesztett anyagokkal szemben támasztott nyomdai követelményeket, melyek betartásával megfelelő minőségben kigyártható lesz az anyagod
 • ötletbörzét igényelhetsz, mellyel egyedi nyomdai csomag termékeket állítunk össze egy adott programodhoz, kampányodhoz – itt az ötleteken van a hangsúly, mellyel kis összegből is maradandót készíthetünk
 • bármely felmerülő nyomdai kérdéssel megkereshetsz, vagy kérhetsz telefonon visszahívást is (Árajánlatkérés/Érdeklődés)

Milyen nyomdai termékekkel kapcsolatban kérdezhetsz?

 • Névjegykártya, szóróanyag, prospektus, puhatáblás és keménytáblás könyv, poszter, kültéri tábla, molinó, 3D műgyanta matrica… stb.  kis példányszámos előkészítése, gyártása.

Mikor érdemes hozzám fordulnod?

 • Lesz egy rendezvényem, de nem tudom milyen apró ajándékokat adjak a résztvevőknek.
 • Készítettem egy tervet, de nem tudom, hogy nyomdai gyártásra jó-e.
 • Nyomdai árajánlatokat kaptam, de nem mindent értek benne.
 • Szeretnék kis példányszámos nyomdai termékeket gyártani jó áron.

Melyek a leggyakoribb kérdések, amivel megkeresnek az ügyfeleim?

 • Lehet-e nálad csupán pár darabos nyomdai terméket rendelni?
 • Tudsz-e jó árat adni névjegykártyára, könyvre, szóróanyagra?
 • Megnéznéd, hogy a könyv amit betördeltem, így gyártásra jó-e?
 • Vállalsz könyvborító szerkesztést?
 • Hogyan lehet ISBN számot igényelni?
 • Hogyan tudok vonalkódot készíteni?
 • Ki küldi be a köteles példányokat?
 • Nincs valami ötleted személyre szóló egyedi tanári/családi/csapat ajándékra?

A nyomdaiakciok.hu oldalam egy katalógus oldal, ahol nyomdai termékeket is tudsz rendelni. A referenciáimban levő termékek leírását ajánlom figyelmedbe, itt láthatod, hogy melyik terméknél milyen segítséget tudtam nyújtani. A katiotletek.hu blogoldalamon nyomdai úton előállítható ötleteket találsz, inspirálódj belőlük, tanulj velem!

Fordulj hozzám bizalommal! Árajánlatkérés/Érdeklődés

Konzultáció kérés (személyes, telefonos, többfordulós levélváltás formában)

Az Árajánlatkérés/Érdeklődésűrlapot kitöltve jelezheted, hogy milyen formában igényled a konzultációt. Nincs rosszul feltett kérdés, csak fel nem tett kérdés van. Minden nyomdai kérdésedre szívesen válaszolok!

Személyes konzultációra Szegeden van lehetőséged. Telefonos konzultációs időpontot egy levélváltásban tudunk egyeztetni.

Sokan  igénylik a nyomdai gyártás-előkészítői tanácsadás lépésről-lépésre szolgáltatásomat, mellyel egy személyre szabott, a te tudásodhoz igazított lecke sorozatban adok konkrét segítséget. A leckéket mindig ellenőrzőm és a tudásszinted szerint haladunk sorban.

Nyomdai gyártás-előkészítés

A nyomdai blogjaim olvasói szívesen gondolják tovább a nyomdai ötleteimet és kérnek segítséget a megvalósításhoz is. A célom a tanítás. Fontosnak tartom, hogy a nyomdászatot hétköznapi nyelvre lefordítva olyan személyre szabott tudásanyagot adjak át, mellyel  magabiztosan fordulhat minden ügyfelem a gyártókhoz (vagy akár hozzám is) és nyugodt szívvel adhatja át az állományait gyártásra.

Nem nyomdászokat képzek, de fontosnak tartom, hogy pár alapszabállyal mindenki tisztában legyen, ha nyomdai gyártásra szeretne előkészíteni egy állományt.

Fontos a segítség, fontos a személyre szabott tanácsadás. Minden ügyfelem más-más kérdést tesz fel, de minden kérdés egyformán fontos számomra.

Megtisztelő, hogy nyomdai gyártás-előkészítőként én láthatom először a készülő könyvek, egyedi albumok, ajándékok, akciók, naptárak stb. anyagát. Alapszabály, hogy a hozzám küldött anyagokat bizalmasan kezelem.

Fordulj hozzám nyomdai kérdésekkel! Árajánlatkérés/Érdeklődés

Nyomdai akciós termékeim

A nyomdaiakciok.hu oldalamon egyedi akciós termékeket is találsz. Ezek csupán ízelítők a nálam rendelhető termékekből. A legjobb gyártási árakat csomagajánlatban érheted el, amikor többféle terméket is egyidőben rendelsz tőlem. Ezekre minden esetben egyedi árajánlatokat számolok.

Tudásanyagaim

Párhuzamosan kezdtem el kidolgozni többféle tudásanyagot, melyet időnként itt teszek közzé. Nem egyszerű olyan anyagot összeállítani, mely mindenki számára érhető, elegendő. Más segítséget kér az aki még számítógépen nem nagyon szerkesztett és más az aki már grafikusként dolgozott, de nyomdai gyártásra nem biztos benne, hogy mit kell leadnia és mit kell szem előtt tartania. A személyre szabott egyedi konzultációt javaslom minden esetben!

Rólam, kicsit bővebben

A blog és katalógus oldalamon kívül figyelemmel kísérheted a facebook oldalam és csoportjaimba feltett nyomdai ötleteket és megoldásokat is. Szeretek játszani, így időnként nyomdai játékok is indulnak, melyekbe érdemes bekapcsolódni.

Csatlakozz hozzám!

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Nem vagyok grafikus

Ajándékkönyvek 

Ajándékötletek, kreatív ötletek kis összegből

Ebben az évben már új szerkesztéseket és gyártásokat nem vállalok. Kövesd az oldalamat és figyeld a 2019. januártól induló nyomdai akcióimat! A katalógus oldalamon leadott rendelések az emailes visszaigazolásom után válnak véglegessé. Gyártáshoz állományt is csak ezután küldj. Bezárás