Feliratozott szilikon karkötők nyomdai gyártás-előkészítése

A nyomdai gyártás-előkészítés nem ördöngősség, csupán egymásra épített folyamatok összessége, mellyel a nyomdai gyártás-előkészítő összehangolja az ügyfél igényeit a minőségi kigyártás technológiai lehetőségeivel.

 

Feliratozott szilikon karkötők nyomdai gyártás-előkészítése során felmerülő kérdések:

  • milyen méretet, színt, példányszámot szeretne az ügyfél
  • szöveget és/vagy grafikát szeretne-e rá
  • melyik technológiával lehet a legjobb áron kigyártani a kért paramétereket
  • egy vagy kétoldalas feliratot szeretne
  • milyen betűtípust szeretne
  • van-e készleten, vagy rövid időn belül beszerezhető-e a kért szilikon karkötő anyag

Milyen szempontok alapján ellenőrzi egy nyomdai gyártás-előkészítő a gyártásra leadott állományt?

  • kigyártható-e a küldött feliratmérettel/betűtípussal a kért színben a kiválasztott méretű karkötőre
  • látható lesz-e a kért szín a választott karkötőn

Ha az alap ellenőrzés során az állomány gyártásra adható, akkor kerül tovább a gyártó kollegák felé az anyag, akik további ellenőrzéseket végeznek rajta. Sok esetben itt derülnek ki font hibák, vektorizálási gondok, felbontás hibák, pdf mentési hibák… stb. Az ő visszajelzésük után szükséges módosítani vagy lehet gyártani a rendelt terméket. Szilikon karkötő feliratozásnál a gyártó a kigyártási tapasztalatok szerint kér állomány módosításokat. Sok esetben csak a szöveget kérjük el, készítünk jóváhagyásra egy látványtervet és utána indul a gyártás.

A nyomdai gyártás-előkészítő sok esetben már az alapellenőrzés során jelzi, hogy gyártás során milyen minőségi problémák lehetnek. A megrendelő eldöntheti, hogy módosít az anyagon vagy így elfogadja.

Ahány nyomda, annyi szokás, annyiféle feladatköre van a nyomdai gyártás-előkészítőnek. Van, ahol kizárólag árajánlatokat ad ki, van ahol a teljes gyártási folyamatot is végigkíséri.

A hozzám forduló ügyfelek számára komplett gyártás-előkészítést és gyártást is végzek. Fordulj hozzám bizalommal!

Árajánlatkérés/Érdeklődés

Ebben az évben már új szerkesztéseket és gyártásokat nem vállalok. Kövesd az oldalamat és figyeld a 2019. januártól induló nyomdai akcióimat! A katalógus oldalamon leadott rendelések az emailes visszaigazolásom után válnak véglegessé. Gyártáshoz állományt is csak ezután küldj. Bezárás