Árajánlatkérés/Érdeklődés

Üdvözöllek a nyomdaiakciok.hu oldalamon!

Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítő

Örülök, hogy érdeklődsz a nyomdai munkáim iránt.

Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig. Ügyfeleim megfogalmazása szerint a pótolhatatlan láncszem vagyok a “van elképzelésem” és a nyomda között:)

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.

Leveledet elsősorban nyomdai tanácsadással, kispéldányszámos nyomdai termékek szerkesztésével és gyártásával, valamint nyomdai úton megvalósítható egyedi ajándékötletek készítésével kapcsolatban várom.

Megtisztelsz vele, ha tegeződve írod a leveledet nekem:)

Árajánlatkérés/Érdeklődés

 

Ellenőrzés

Mivel foglalkozik a vállalkozásom?
Nyomdai gyártás-előkészítői tanácsadás, nyomdai termékek szerkesztése, gyártása. Gyártás-előkészítőként dolgozom, vagyis ajánlatokat teszek nyomdai megoldásokra és javaslatokat ajánlok a lehető leggazdaságosabb kivitelezésre.

Mottóm: “Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!”

Miben segíti a vállalkozásom az ügyfeleimet/vásárlóimat?
Az érdeklődők nyomdatechnikai kérdésekkel fordulnak hozzám elsősorban. Sokan szeretnék a nyomdai állományaikat maguk megszerkeszteni, de nem rendelkeznek azokkal az ismeretekkel, melyek elengedehetetlenek a minőségi kigyártáshoz. Tanácsadás szolgáltatásom nekik nyújt személyre szabott segítséget lépésről-lépésre.
Az ügyfeleim szinte kivétel nélkül felteszik ezt a kérdést: Kati, nincs valami ötleted…. és itt jönnek a legkülönbözőbb kérdések vip ajándékokra, tanári ajándékokra, egyszerű ingyenes megoldásokra, nyomdai megoldásokra…. ezek a katiötletek, melyekkel mindenre találunk jó áron és jó minőségben nyomdai megoldást.
Fő tevékenységi köröm a kispéldányszámos puhatáblás és keménytáblás könyvek szerkesztése és gyártása. Itt az első lépés mindig a meglevő állomány ellenőrzés, ezután adok javaslatot a nyomdai igények szerinti módosításra.
A hozzám fordulók 95%-ban a gyártást is tőlem rendelik meg.
Számukra folyamatosan bővítem az ütemezett gyártásban és a foglalási rendszerben rendelhető kis példányszámos nyomdai termékek körét.

Ha nem szereted az űrlapok használatát, keress meg bátran közvetlenül:

    • emailben: info(kukac)katiotletek.hu
    • telefonon: 70 535 1726
    • facebookon: www.facebook.com/katiotletek
    • skype-on: bár itt csak előzetes egyeztetés után vagyok fenn…. katiotletek a skype nevem:)

Párhuzamosan futnak a különböző típusú nyomdai szerkesztéseim és gyártásaim. Prioritást élveznek minden esetben a folyamatban levő megrendelt szerkesztések és gyártások.

A beküldött nyomdai árajánlatkérésedre/érdeklődésedre pár napon belül választ küldök.

Szegeden az új nyomdai ügyfélszolgálati irodámba itt tudsz időpontot foglalni:

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/arajanlatkereserdeklodes/