A termékgyártás nem ott ér véget, amikor a futárnak átadtam, hanem amikor visszajelzel

Atlantios / Pixabay

Sokféle nyomdai terméket/szolgáltatást rendeltek nálam. Izgalmas, érdekes, változatos közös munkáink vannak.

Nagy megtiszteltetés, amikor én láthatom először a szerkesztés alatt levő állományokat. Ez egy bizalmi munka. Olyan, amikor rád bízzák rövid időre az ismerőseid a gyermeküket, hogy vigyázz rá egy kicsit.

A gyermek ez esetben a te nyomdai állományod vagy a szerkesztéshez adott kép és szöveganyagod, melyből a gyártás/szerkesztés végén egy minőségi nyomdai termék készül. Kritikus vagyok a készülő munkákkal, szeretek minden részletre figyelni és a technológia lehetőségeken belül a legjobbat kihozni a rendelt munkából.

Mikor ér véget a nyomdai termékgyártás?

A grafikusnak ott, amikor leadta gyártásra a nyomdakész pdf állományt.

A gyártónak, amikor be lett csomagolva, szállításra elő lett készítve a  munka.

Számomra, nyomdai gyártás-előkészítő vállalkozónak nem itt ér véget a termékgyártás.

Akkor vagyok nyugodt, amikor megkaptam a visszajelzésed, hogy a csomag rendben megérkezett, kibontottad és elégedett vagy a tartalmával, kivitelével.

Nem elvárás, hogy mindenki fel is hívjon és megossza az örömét, az elégedettségét, de hidd el, hogy nagyon jól esik minden visszajelzés!

A levelezőprogramban külön mappát szenteltem a visszajelzéseiteknek, Idézni való levelek címmel és bizony időnként újra-újra olvasom őket.

Nem lehet minden termék tökéletes… sajnos-… Előfordulhatnak hibák, melyek vagy korrigálhatók vagy nem. Vannak hibák, melyek előre jelezhetők, ezeket próbálom nyomdai gyártás-előkészítőként szűrni évek óta és időben jelezni feléd,  hogy ennek ismeretében is kéred-e a gyártást.

Milyen formában várom a visszajelzéseidet a kész termékről?

Rád bízom: lehet emailben, lehet messengeren, lehet a facebook oldalamon kiírt üzenetként, lehet telefonon, sms-ben, lehet úgy, hogy készítesz egy termékfotót, írsz róla egy rövid facebook bejegyzést és azon bejelölsz engem is.

Minden visszajelzés fontos, a jó és a rossz is. A jó mindenképpen megerősítés,  hogy jó döntés volt a nyomdai tevékenységemet vállalkozásként folytatni, a rossz is hasznos visszajelzés, ebből tudom, hogy mire kell még jobban ügyelnem a munkám során.

Fordulj hozzám bizalommal!

 

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/a-termekgyartas-nem-ott-er-veget-amikor-a-futarnak-atadtam-hanem-amikor-visszajelzel/