Előrendelés

A legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel) vagy előrendeléssel érheted el.

Előrendeléssel/foglalással több éve indítok névjegykártya, kispéldányszámos könyv, szóróanyag gyártásokat. Ilyen formában a legjobb gyártási árajánlatot érjük el. Az ilyen típusú akciós termékek gyártása jellemzően 1-2-3 havonta indul, az indulási idő a legadott előrendelésektől függ.

Az ilyen típusú akciós termék előrendelést azok számára ajánlom, akik jó áron szeretnék megrendelni a nyomdai anyagaikat és nem sürgős az elkészítése.

Gyártási idő: Az előrendelhető termék gyártása a teljes, előrendelhető készlet elfogyását követően indul, a rendelés elkészüléséről emailben értesítelek.

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/

Eindultam ismét az Év Anyavállalata versenyben – itt adhatsz le rám támogató szavazatot

Népszerű minden évben az Év Anyavállalata verseny. Változó, hogy hányan regisztrálnak. Több kategóriában lehet nevezni, én a 45+ kategóriát választottam. Kattints a képre, ekkor megnyílik a bemutatkozó oldalam, melynek az alján egy facebook lájkkal tudsz szavazatot leadni. Miben segíti ez a nevezés a nyomdai vállakozásomat? Kiváló reklám lehetőség, hiszen egy újabb alkalom a bemutatkozásra. A …

Olvasd el

Kis összegből megvalósítható egyedi ajándékok – nyomdai ötletek

Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet a nyomdai munkáim iránt. A nyomdai ajándékötletek száma végtelen, melyekkel kis összegből is nagyszerű egyedi ajándékokat tudsz készíteni. Itt tudsz feliratkozni a nyomdai ajándékötletek hírlevél sorozatomra, melyben hetente küldök új ötletet és megvalósítási tippeket. Feliratkozás előtt kérlek olvasd el az Adatkezelési tájékoztatómat. Milyen típusú ajándékötletekre számíthatsz? Nyomdai úton előállítható ajándékötletekre …

Olvasd el