2019. január névjegykártya akciós szerkesztésekkel és gyártásokkal indul

Kedves Ügyfeleim és leendő Ügyfeleim!

Az új év ismét akciós gyártásokkal indul. Januárban minőségi névjegykártyákat rendelhetsz kis példányszámban is jó áron. Februártól az akciók köre kispéldányszámos könyvgyártásokkal bővül. Ebben a hónapban a puhatáblás könyvek kerülnek előtérbe. Március hónapra a keménytáblás könyvek akciós gyártását fogom időzíteni.

Ez a hónap egyben egy felkészülési hónap is lehet a később gyártandó könyveidre. Most van lehetőség és több idő a szerkesztésekre, tördelésekre.

Bevezettem egy új időpontfoglaló rendszert, mellyel a saját munkád számára tudom biztosítani a munkaidőmet. Ekkor csak a te munkáddal, a te nyomdai kérdéseiddel foglalkozom.

Névjegykártya szerkesztést itt rendelhetsz meg:

Névjegykártya gyártást itt rendelhetsz meg:

Nyomdai tanácsadásra itt foglalhatsz időpontot:

2012 őszén több mint 25 év nyomdai tapasztalat után indítottam el a weboldalaimat, aztán szépen felépítettem a nyomdai vállalkozásomat… illetve azóta is folyamatosan építem és évente formálom az igények szerint a vállallásaimat.
Ebben az évben nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni a nyomdai tanácsadásra és a nyomdai előkészítésre, szerkesztésre.
Ez a fő tevékenységem, szakmám, de fura módon a vállalkozás indítással nem ez került előtérbe mégsem, hanem nyomdaként tekintettetek rám. Szakmai tapasztalaom alapján a nyomdaipar számos területén járatos vagyok:)
A célközönségem főképp azok a magánszemélyek, akik saját maguk szeretnék a kispéldányszámos könyveiket kiadni és megszerkeszteni, de nem rendelkeznek azokkal az ismeretekkel, melyeket a minőségi nyomdai gyártás megkíván.
A nyomdai tevékenységemhez szorosan kapcsolódik az online marketing tevékenységem, melyet szintén nagyon szeretek csinálni. Tele vagyok ötletekkel és ezeket hamarosan meg is osztom majd veletek!

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal kapcsolatban!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Nyomdai úton megvalósítható ötletek: www.katiotletek.hu
Nyomdai akcióim: www.nyomdaiakciok.hu

Az adott cikk linkje: https://nyomdaiakciok.hu/2019-januar-nevjegykartya-akcios-szerkesztesekkel-es-gyartasokkal-indul/